АКТУЕЛНО!

 

Стоп за прекумерното потење

Повеќе..

  

Најуспешно отстранување на целулит

Повеќе...

  

Со хемисkи пилинг до нова кожа

Повеќе...

ЗА НАС!

 

Д-р Гордана Самоникова е основоположник на медицинската козметологија во Македонија со своето 30 годишно искуство во оваа област.
14 годишното работно искуство во првиот “Центар за медицинска козметологија - Алкалоид“ допринесе за поставување на нови стандарди во лекувањето  ...

Повеќе...

КОНТАКТ

 

тел.  +389 2 3229080
моб.  +389 75 456266

Ул. Орце Николов бр. 91/4  Дебар Маало
Скопје

 

Работно време:
понеделник - петок 09-21  
сабота 09-16

Мапа и локација...

СЛЕДЕТЕ НЕ:

МЕДИА