Специјалистички прегледи

 

 

          

           

Дијагностика и терапија на дерматолошки заболувања:

- Акни

- Алергиски болести на кожа

- Атопичен дерматит

- Себороичен дерматит

- Екцеми

- Габични заболувања на кожата и ноктите

- Вирусни заболувања (вирусни брадавици, Херпес симплекс, Херпес зостер,  HPV кондиломи, Молуска контагиоза)

- Бактериски заболувања на кожа

- Атероми

- Болести на скалпот и опаѓање на коса

- Сексуално-преносливи заболувања

- Паразитарни заболувања

- Бенигни и малигни заболувања на кожа

- Хиперхидроза (прекумерно потење)

- Пеги, лентиго и флеки

- Псоријаза

- Розацеа (црвенило на лице)

 

       

СЛЕДЕТЕ НЕ:

МЕДИА