Електроепилација

 

Електроепилација претставува метод за трајно отстранување на влакна при што со многу тенка игла се навлегува во фоликулот на влакното и под дејство на електрични импулси доаѓа до негово уништување.

Постапката се повторува неколку пати во зависност од јачината на влакното.

СЛЕДЕТЕ НЕ:

МЕДИА