Фотоподмладување

 

IPL фотодмладување или “skin rejuvenation” претставува неинвазивна процедура која се разликува од другите ласерски процедури по тоа што е неаблативно решение за подобрување на текстурата, квалитетот, тонусот и бојата на кожата. ИПЛ претставува широкоспектарска светлина која во контакт со кожата истовременно третира испукани капилари, црвенило, пигментации, флеки од сонце, старечки флеки, пеги и ситни брчки.

Најчесто се третира кожата на лицето, вратот, деколтето и рацете.

За најдобри резултати потребни се 4 до 6 третмани, кои се извршуваат на секои 3 недели.

 

             

 

 

                     ПРЕД                                                 ПОТОА

 

 

 

                                       ПРЕД                                                                                                      ПОТОА           

 

 

СЛЕДЕТЕ НЕ:

МЕДИА